خبر فوری :

مسیر شما :

اسامی دریافت‌کنندگان ارز کالایی منتشر می‌شود

به گزارش حاشیه سود به نقل از تسنیم: قمری‌وفا مدیر روابط عمومی بانک مرکزی با تأکید براینکه  نرخ ارز بازار غیررسمی طبق تاکید بانک مرکزی به کالاهای اساسی و واردات قانونی مربوط نمی‌شود، اعلام کرد: “بانک مرکزی بزودی لیست دریافت‌کنندگان ارز کالایی را به‌منظور شفاف سازی منتشر می‌کند.

اسامی دریافت‌کنندگان ارز کالایی منتشر می‌شود، همزمان با تأکید رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر پوشش تمام نیازهای ارزی قانونی در مرکز مبادله، روابط عمومی این بانک اعلام کرد: بانک مرکزی بزودی لیست دریافت‌کنندگان ارز کالایی را به‌منظور شفاف سازی منتشر می‌کند.

به گزارش حاشیه سود به نقل از تسنیم: قمری‌وفا مدیر روابط عمومی بانک مرکزی با تأکید براینکه  نرخ ارز بازار غیررسمی طبق تاکید بانک مرکزی به کالاهای اساسی و واردات قانونی مربوط نمی‌شود، اعلام کرد: “بانک مرکزی بزودی لیست دریافت‌کنندگان ارز کالایی را به‌منظور شفاف سازی منتشر می‌کند.

رئیس‌کل بانک مرکزی نیز عوامل بنیادی اقتصادی تاثیرگذار بر نرخ ارز را مطلوب توصیف و تاکید کرد:  بانک مرکزی سال گذشته با اجرای سیاست تثبیت ۷۰ میلیارد دلار  برای تامین کالاهای اساسی و نیاز وارد کنندگان با نرخ ارز ترجیحی و نیمایی تامین کرد و سیاست تامین ارز مورد نیاز وارد کنندگان در دستور کار سالجاری بانک مرکزی است ، امروز هیچ کس نمی تواند ادعا کند که واردات قانونی کالایی را با نرخ ارز بازار غیررسمی انجام داده است.”

به گزارش تسنیم، همزمان با افزایش تلاطم‌های ارزی در بازار غیررسمی ارز، محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که امسال هم سیاست ارز ۲۸۵۰۰ تومانی برای تأمین کالاهای اساسی و پزشکی و دارو ادامه خواهد داشت و سایر نیازهای قانونی کالایی نیز با نرخ مرکز مبادله پوشش داده خواهد شد.

فرزین با تأکید براینکه”هیچ نیاز قانونی کالایی وجود ندارد که ارز آن تامین نشود”؛ گفت: : ما در نرخ ارز بازار غیررسمی هم مداخله می کنیم تا خیلی افزایش پیدا نکند، البته افزایش نرخ غیرسمی زودگذر است و این نرخ هم بزودی کاهش پیدا می کند ولی نرخی نیست که ما در بازار کالا نگران آن باشیم؛ کسی که می خواهد کالا وارد کند از مرکز مبادله ارز خود را می گیرد. نباید نرخ غیررسمی را مبنای قیمت کالاهای و خدمات بدهیم. هیچ‌کس با نرخ غیررسمی ارز ۶۰ هزار تومانی کالا وارد نمی کند و اینکه دائما از این نرخ صحبت کنیم و به اقتصاد کشور تعمیم دهیم درست نیست.

 

.: برچسب ها

بازتاب :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به گز ارش حاشیه سود؛ در سال ۱۳۸۳ همزمان با فعالیت شرکت پارس تابلو در سطوح ولتاژی فشار متوسط، این شرکت در بخش فشار ضعیف در کارخانه شماره دو فعالیت خود را آغاز نمود و با اخذ رتبه پیمانکاری شرکت پارس تابلو، به تدریج فعالیت های تابلوسازی به کارخانه پارس تابلو صنعت منتقل گردید. در سال ۱۳۹۹ با تغییر رویکرد این شرکت و افزایش پروژه های زیر ساختی و پیمانکاری در گروه بلواند پی ، شرکت پارس تابلو صنعت (PTS) پس از انتقال بخشی از ماشین آلات و کارشناسان متخصص تابلو سازی، به عنوان بخش تابلو سازی در گروه Blue &P معرفی گردید.

پارس تابلو صنعت؛ محصولی ایرانی با کیفیت جهانی

شركت پارس تابلو در سال ۱۳۶۱ توسط زنده یاد مهندس محمد پارسا با دیدگاه ­هایی فراتر از زمان خویش به منظور انجام خدمات طراحی، فنی و ساخت انواع تابلوهای برق (فشار ضعیف و فشار متوسط) تاسیس و همزمان  با احداث کارخانه ای به مساحت یک هکتار در شهر صنعتی کاوه واقع در شهر ساوه فعالیت های صنعتی خود را آغاز نمود. در سال ۱۳۶۳ این شرکت به حد نصاب تولید...

:: به روایت تصویر

:: گفتگو

:: یادداشت

:: اخبار استان ها

:: گزارش