خبر فوری :

مسیر شما :

افتتاح فاز یک مجتمع کشت و صنعت پاک چوب با حمایت مالی بانک سپه و با حضور رئیس‌جمهور

به گزارش حاشیه سود به نقل از روابط عمومی بانک سپه، دکتر سیدابراهیم رئیسی به همراه جمعی از وزرا و دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه صبح امروز جمعه در اولین بخش از برنامه‌های سفر به استان خوزستان با حضور در شهرستان شوش، فاز اول مجتمع کشت و صنعت گروه صنعتی پاک چوب را افتتاح کرد.

فاز اول مجتمع کشت و صنعت گروه صنعتی پاک چوب، به‌عنوان بزرگترین واحد تولید ورق‌های فشرده چوبی در غرب آسیا، با حضور رئیس‌جمهور افتتاح و به شکل رسمی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

به گزارش حاشیه سود به نقل از روابط عمومی بانک سپه، دکتر سیدابراهیم رئیسی به همراه جمعی از وزرا و دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه صبح امروز جمعه در اولین بخش از برنامه‌های سفر به استان خوزستان با حضور در شهرستان شوش، فاز اول مجتمع کشت و صنعت گروه صنعتی پاک چوب را افتتاح کرد.

فاز اول این مجتمع در مدت ۲ سال و با حمایت مالی بانک سپه و سرمایه ای معادل ۴۳ میلیون یورو اجرا شده و از ظرفیت تولید سالانه ۴۰۰ هزار مترمکعب برخوردار است.

رئیس جمهور در جریان این مراسم از بخش‌های مختلف کارخانه و مزرعه کشت چوب این واحد بازدید کرد و با توضیحات دست‌اندرکاران از جزئیات فعالیت‌های آن مطلع شد.

با بهره‌برداری از این مجتمع حداقل هزار فرصت شغلی مستقیم و ۸ هزار فرصت شغلی غیرمستقیم ایجاد و ضمن تامین مواد اولیه تولید انواع محصولات فشرده چوبی بدون آسیب و لطمه به محیط زیست، از منابع طبیعی نیز صیانت شده و باعث جلوگیری از خروج ارز برای واردات و ایجاد رونق اقتصادی در منطقه خواهد شد.

گروه صنعتی پاک چوب یکی از بزرگترین تولید کننده‌های انواع ورق‌های MDF و نئوپان ملامینه، پانل‌های هایگلاس، صفحات لب گرد و کاغذ آغشته ملامینه است.

این مجموعه در راستای تولید و ایجاد اشتغال و به منظور حفاظت از جنگل‌ها و محیط زیست، صیانت از منابع ملی و فراهم کردن بستری مطمئن برای جوانان جویای کار، جلوگیری از خروج ارز و خودکفایی در خصوص تأمین مواد اولیه، طرح زراعت درختان جنگلی با سرعت رشد بالا را در قالب شرکت کشت و صنعت پاک چوب در دستور کار قرار داده است.

مراحل اجرایی پروژه کشت و صنعت پاک چوب پس از تحویل زمینی به مساحت ۵۸۴.۶ هکتار از اراضی بایر در سال ۹۴ آغاز و در فاز اول ۱۲۵ هزار اصله نهال اکالیپتوس در زمینی به وسعت ۷۰ هکتار از اراضی شرکت، در اسفند ۹۴ کشت شد.

در بهار سال ۹۶ پس از تکمیل ایستگاه پمپاژ و شبکه آبیاری مجموعه، طی مدت سه ماه کل اراضی باقیمانده شرکت با وسعت حدود ۵۰۰ هکتار و تعداد ۹۰۰ هزار اصله نهال کشت شد و تا به حال بالغ بر یک میلیون و ۲۰۰ هزار اصله درخت در این مجموعه کشت شده است.

شرکت پاک چوب همچنین در راستای اشتغال‌آفرینی غیرمستقیم، تاکنون اقدام به توزیع حداقل ۲ میلیون ۵۰۰ هزار نهال میان مردم به منظور خرید چوب آن کرده است.

در مجتمع کشت و صنعت پاک چوب در راستای صیانت از منابع ملی و درختان، از تنه درختان اکالیپتوس کشت شده برای تولید الوار، از شاخه‌های آن برای تولید محصولات فشرده و از برگ‌های درخت نیز برای تولید عصاره اکالیپتوس استفاده می‌شود.

 

.: برچسب ها

بازتاب :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به گز ارش حاشیه سود؛ در سال ۱۳۸۳ همزمان با فعالیت شرکت پارس تابلو در سطوح ولتاژی فشار متوسط، این شرکت در بخش فشار ضعیف در کارخانه شماره دو فعالیت خود را آغاز نمود و با اخذ رتبه پیمانکاری شرکت پارس تابلو، به تدریج فعالیت های تابلوسازی به کارخانه پارس تابلو صنعت منتقل گردید. در سال ۱۳۹۹ با تغییر رویکرد این شرکت و افزایش پروژه های زیر ساختی و پیمانکاری در گروه بلواند پی ، شرکت پارس تابلو صنعت (PTS) پس از انتقال بخشی از ماشین آلات و کارشناسان متخصص تابلو سازی، به عنوان بخش تابلو سازی در گروه Blue &P معرفی گردید.

پارس تابلو صنعت؛ محصولی ایرانی با کیفیت جهانی

شركت پارس تابلو در سال ۱۳۶۱ توسط زنده یاد مهندس محمد پارسا با دیدگاه ­هایی فراتر از زمان خویش به منظور انجام خدمات طراحی، فنی و ساخت انواع تابلوهای برق (فشار ضعیف و فشار متوسط) تاسیس و همزمان  با احداث کارخانه ای به مساحت یک هکتار در شهر صنعتی کاوه واقع در شهر ساوه فعالیت های صنعتی خود را آغاز نمود. در سال ۱۳۶۳ این شرکت به حد نصاب تولید...

:: به روایت تصویر

:: گفتگو

:: یادداشت

:: اخبار استان ها

:: گزارش