خبر فوری :

مسیر شما :

دستور شفاف سازی مشخصات ۵۰۰۰ ملک در اختیار اموال تملیکی

به گزارش حاشیه سود و به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، به تازگی از سوی سازمان اموال تملیکی در خصوص تعیین تکلیف اموال توقیفی مفسدین اقتصادی اعلام شد: تعدادی از املاک مفسدین اقتصادی در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گرفته و تنها در دو پرونده معروف املاک گروه شهمیری و گروه سادات خوزستان 300 ملک در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گرفته است. 

رئیس سازمان اموال تملیکی دستور انتشار مشخصات و جزئیات مربوط به ۵۰۰۰ سند ملکی در اختیار این سازمان را صادر کرد.

به گزارش حاشیه سود و به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، به تازگی از سوی سازمان اموال تملیکی در خصوص تعیین تکلیف اموال توقیفی مفسدین اقتصادی اعلام شد: تعدادی از املاک مفسدین اقتصادی در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گرفته و تنها در دو پرونده معروف املاک گروه شهمیری و گروه سادات خوزستان ۳۰۰ ملک در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گرفته است.

تنها در یک مورد ٨۵ هزار متر مربع  مربوط به ملک توقیفی از اموال گروه شهمیری در استان مازندران به سازمان اموال تملیکی واگذار شد که این ملک در یک ساز و کار شفاف و از طریق مزایده به فروش می‌رسد. در سال گذشته ۱۲۰۰ میلیارد تومان املاک توقیفی در اختیار سازمان اموال تملکی به فروش رسیده است.

پیگیری خبرنگار  تسنیم نشان میدهد تاکنون حدود ۵ هزار سند مربوط به اموال غیر منقول مربوط به پرونده های مختلف اقتصادی در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گرفته است.

علیرضا نورنژاد عضو هیات مدیره و معاون امور حقوقی و فروش اموال غیرمنقول، پیشتر به خبرنگار تسنیم گفته بود که مشکلی برای انتشار عمومی مشخصات این ۵۰۰۰ ملک وجود ندارد. اما در مزایده های سازمان اموال تملیکی در هر مرحله مشخصات کامل  هر تعداد ملکی که وارد مزایده می‌شود در اختیار عموم قرار میگیرند.

در همین راستا اجتهادی رئیس سازمان اموال تملیکی در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم درباره رویکرد شفافیت محور در مورد این املاک،  دستور انتشار مشخصات و جزئیات مربوط به ۵۰۰۰ سند ملکی در اختیار  سازمان اموال تملیکی را صادر کرد.

.: برچسب ها

بازتاب :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به گز ارش حاشیه سود؛ در سال ۱۳۸۳ همزمان با فعالیت شرکت پارس تابلو در سطوح ولتاژی فشار متوسط، این شرکت در بخش فشار ضعیف در کارخانه شماره دو فعالیت خود را آغاز نمود و با اخذ رتبه پیمانکاری شرکت پارس تابلو، به تدریج فعالیت های تابلوسازی به کارخانه پارس تابلو صنعت منتقل گردید. در سال ۱۳۹۹ با تغییر رویکرد این شرکت و افزایش پروژه های زیر ساختی و پیمانکاری در گروه بلواند پی ، شرکت پارس تابلو صنعت (PTS) پس از انتقال بخشی از ماشین آلات و کارشناسان متخصص تابلو سازی، به عنوان بخش تابلو سازی در گروه Blue &P معرفی گردید.

پارس تابلو صنعت؛ محصولی ایرانی با کیفیت جهانی

شركت پارس تابلو در سال ۱۳۶۱ توسط زنده یاد مهندس محمد پارسا با دیدگاه ­هایی فراتر از زمان خویش به منظور انجام خدمات طراحی، فنی و ساخت انواع تابلوهای برق (فشار ضعیف و فشار متوسط) تاسیس و همزمان  با احداث کارخانه ای به مساحت یک هکتار در شهر صنعتی کاوه واقع در شهر ساوه فعالیت های صنعتی خود را آغاز نمود. در سال ۱۳۶۳ این شرکت به حد نصاب تولید...

:: به روایت تصویر

:: گفتگو

:: یادداشت

:: اخبار استان ها

:: گزارش