خبر فوری :

مسیر شما :

قسط وام ۷۰۰میلیونی نهضت ملی مسکن چقدر است؟

به گزارش حاشیه سود به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته مدیرعامل صندوق ملی مسکن از ارائه پیشنهاد افزایش سقف وام نهضت ملی مسکن به 700 میلیون تومان خبر داد و گفت: این پیشنهاد باید توسط شورای‌عالی مسکن تصویب شود.

اگر طبق اظهارات مدیرعامل صندوق ملی مسکن با پیشنهاد افزایش وام نهضت ملی مسکن به ۷۰۰میلیون تومان موافقت شود، اقساط ماهانه این وام به بالای ۱۰میلیون تومان می‌رسد.

به گزارش حاشیه سود به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته مدیرعامل صندوق ملی مسکن از ارائه پیشنهاد افزایش سقف وام نهضت ملی مسکن به ۷۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: این پیشنهاد باید توسط شورای‌عالی مسکن تصویب شود.

در زمان حاضر مبلغ وام پروژه‌های نهضت ملی مسکن سراسر کشور (در شهرها) ۵۵۰ میلیون تومان با سود ۱۸درصدی است. مبلغ اقساط این وام که بایستی در دوره ۲۰ساله بازپرداخت شود در دو سال اول ماهانه حدود ۵ میلیون تومان است و در سال‌های بعدی افزایش می‌یابد. دولت سیزدهم با هدف کاهش فشار بر متقاضیان نهضت ملی مسکن شرایطی را فراهم آورد تا بازپرداخت به‌صورت پلکانی محاسبه شود.

دی‌ماه سال گذشته اسماعیلی مدیرعامل صندوق ملی مسکن دراین‌باره به تسنیم گفته بود: قرار بر این شده است که اقساط وام نهضت ملی مسکن پلکانی شود؛‌ در این صورت وام‌گیرنده در ماه‌ها و سال‌های ابتدای دوره بازپرداخت تحت فشار ـ اقساط بالا ـ قرار نمی‌گیرد.

وی افزود: بر این اساس در دو سال ابتدایی بازپرداخت، اقساط حداکثر ماهانه ۵ میلیون تومان است تا در توان متقاضیان نهضت ملی مسکن باشد. پس از دو سال نیز، اقساط به‌صورت پلکانی دریافت خواهد شد.

به گزارش تسنیم، احتمالاً با افزایش سقف وام نهضت ملی مسکن به ۷۰۰ میلیون تومان، در دو سال ابتدایی همان روش اشاره‌شده توسط مدیرعامل صندوق ملی مسکن برای دوره بازپرداخت اجرا خواهد شد و باید دید مبلغ اقساط در دو سال اول چه‌میزانی خواهد بود.

اما با این حال در محاسبه بازپرداخت تسهیلات ۷۰۰میلیون‌تومانی به‌روش ساده، متقاضی باید در دوره ۲۰ساله ماهانه ۱۰ میلیون و ۸۰۳ هزار تومان اقساط پرداخت کند.

کل بازپرداخت وام مذکور در ماه ۱۲ سال بیستم حدود ۲ میلیارد و ۵۹۳ میلیون تومان خواهد بود. در واقع سود این تسهیلات حدود یک میلیارد و ۸۹۳ میلیون تومان است.

 

.: برچسب ها

بازتاب :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به گز ارش حاشیه سود؛ در سال ۱۳۸۳ همزمان با فعالیت شرکت پارس تابلو در سطوح ولتاژی فشار متوسط، این شرکت در بخش فشار ضعیف در کارخانه شماره دو فعالیت خود را آغاز نمود و با اخذ رتبه پیمانکاری شرکت پارس تابلو، به تدریج فعالیت های تابلوسازی به کارخانه پارس تابلو صنعت منتقل گردید. در سال ۱۳۹۹ با تغییر رویکرد این شرکت و افزایش پروژه های زیر ساختی و پیمانکاری در گروه بلواند پی ، شرکت پارس تابلو صنعت (PTS) پس از انتقال بخشی از ماشین آلات و کارشناسان متخصص تابلو سازی، به عنوان بخش تابلو سازی در گروه Blue &P معرفی گردید.

پارس تابلو صنعت؛ محصولی ایرانی با کیفیت جهانی

شركت پارس تابلو در سال ۱۳۶۱ توسط زنده یاد مهندس محمد پارسا با دیدگاه ­هایی فراتر از زمان خویش به منظور انجام خدمات طراحی، فنی و ساخت انواع تابلوهای برق (فشار ضعیف و فشار متوسط) تاسیس و همزمان  با احداث کارخانه ای به مساحت یک هکتار در شهر صنعتی کاوه واقع در شهر ساوه فعالیت های صنعتی خود را آغاز نمود. در سال ۱۳۶۳ این شرکت به حد نصاب تولید...

:: به روایت تصویر

:: گفتگو

:: یادداشت

:: اخبار استان ها

:: گزارش