خبر فوری :

مسیر شما :

هدف گذاری افزایش ۲۸ درصد تولید خودرو در کشور

به گزارش حاشیه سود به نقل از ایرنا، سید مهدی فرحی روز چهارشنبه در جریان بازدید از شرکت نیرو محرکه واقع در استان قزوین اظهار کرد: طبق هماهنگی‌های صورت گرفته از سال گذشته با افزایش این تعداد خودرو برای بیش از 30 شرکت خودروسازی می‌توانیم توان داخلی کشور را در خودروها گیربکس دستی افزایش دهیم.

قائم مقام وزیر صمت گفت: افزایش ۲۸‌ درصدی تولید خودرو در کشور تا یک میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه برای سال جاری هدف‌گذاری شده است.

به گزارش حاشیه سود به نقل از ایرنا، سید مهدی فرحی روز چهارشنبه در جریان بازدید از شرکت نیرو محرکه واقع در استان قزوین اظهار کرد: طبق هماهنگی‌های صورت گرفته از سال گذشته با افزایش این تعداد خودرو برای بیش از ۳۰ شرکت خودروسازی می‌توانیم توان داخلی کشور را در خودروها گیربکس دستی افزایش دهیم.

وی به ظرفیت شرکت نیرو محرکه در استان قزوین اشاره کرد و گفت: با توجه به تولید ۵۰۰ هزار قطعه گیربکس در سال و توانایی شرکت در تولید تیپ‌های مختلف محصولات انتظار می‌رود که بتوانیم با بهره‌مندی از این ظرفیت به افزایش توان داخلی خودرو اقدام کنیم.

فرحی به یکی دیگر از ظرفیت‌های استان قزوین در تولید کولرهای سلولزی فوق کم مصرف اشاره کرد و یادآور شد: این کولرها با بهره‌بندی از موتور بی ال دی سی قادرند ۶۰ درصد مصرف برق را کاهش دهند که بر اساس پیش‌بینی وزیر نیرو اگر ۲۰ هزار دستگاه با این مدل تولید شود، ۶ هزار مگاوات در مصرف برق صرفه جویی خواهد شد.

این مسوول در ادامه به فرایند بازرگانی در رشد و توسعه اقتصادی اشاره کرد و گفت: بازرگانی از تولید تا تعزیرات را شامل می‌شود که بخش مهم آن در حوزه توزیع است.

به گفته قائم مقام وزیر صمت، هم اکنون هزینه توزیع حدود ۷۰ درصد قیمت محصول بوده که حد طبیعی آن در دنیا ۱۵ درصد است، بنابراین برای کاهش این مقدار لازم است که واسطه‌ها و دلالان از شبکه توزیع حذف شوند.

فرحی واردات صادرات را مکمل تولید دانست به خاطرنشان کرد: ایجاد مشوق‌های صادراتی و حمایت‌های ارزی یکی از راه‌های توسعه صادرات در کشور محسوب می‌شود که باید در سال جاری با قوت ادامه یابد.

گفتنی است، قائم مقام وزیر صمت در سفر به استان قزوین از شرکت‌های نوآور ارتباط صنعت، پیروز صنعت لیان، شرکت نیرو تهویه البرز، نمایشگاه توانمندیهای صنعتی و سامانه فروش الکترونیک لاستیک بازدید خواهد کرد.

 

.: برچسب ها

بازتاب :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به گز ارش حاشیه سود؛ در سال ۱۳۸۳ همزمان با فعالیت شرکت پارس تابلو در سطوح ولتاژی فشار متوسط، این شرکت در بخش فشار ضعیف در کارخانه شماره دو فعالیت خود را آغاز نمود و با اخذ رتبه پیمانکاری شرکت پارس تابلو، به تدریج فعالیت های تابلوسازی به کارخانه پارس تابلو صنعت منتقل گردید. در سال ۱۳۹۹ با تغییر رویکرد این شرکت و افزایش پروژه های زیر ساختی و پیمانکاری در گروه بلواند پی ، شرکت پارس تابلو صنعت (PTS) پس از انتقال بخشی از ماشین آلات و کارشناسان متخصص تابلو سازی، به عنوان بخش تابلو سازی در گروه Blue &P معرفی گردید.

پارس تابلو صنعت؛ محصولی ایرانی با کیفیت جهانی

شركت پارس تابلو در سال ۱۳۶۱ توسط زنده یاد مهندس محمد پارسا با دیدگاه ­هایی فراتر از زمان خویش به منظور انجام خدمات طراحی، فنی و ساخت انواع تابلوهای برق (فشار ضعیف و فشار متوسط) تاسیس و همزمان  با احداث کارخانه ای به مساحت یک هکتار در شهر صنعتی کاوه واقع در شهر ساوه فعالیت های صنعتی خود را آغاز نمود. در سال ۱۳۶۳ این شرکت به حد نصاب تولید...

:: به روایت تصویر

:: گفتگو

:: یادداشت

:: اخبار استان ها

:: گزارش