خبر فوری :

مسیر شما :

چیزی از شما کم نخواهد شد!

به گزارش حاشیه سود به نقل از باهاتیم، ما ایرانی‌ها به‌خصوص متولدان دهه ۳۰ و ۴۰ و ۵۰ خودمان را در همه زمینه‌ها عقل کل می‌دانیم و تصور می‌کنیم اگر در مورد یک مسئله تخصصی نظر ندهیم یا خدای‌ناکرده نظر یک متخصص را سؤال کنیم، کلیه اعتبار و آبروی اندک‌اندک جمع شده خویش را به فنا داده‌ایم!

با پیچیده شدن مسائل مالی و اجتماعی و اقتصادی امروز بیش از هر زمان نیازمند مشورت گرفتن از اهل‌فن هستیم .بهتر است قبل از اینکه اتفاقی بیفتد…

به گزارش حاشیه سود به نقل از باهاتیم، ما ایرانی‌ها به‌خصوص متولدان دهه ۳۰ و ۴۰ و ۵۰ خودمان را در همه زمینه‌ها عقل کل می‌دانیم و تصور می‌کنیم اگر در مورد یک مسئله تخصصی نظر ندهیم یا خدای‌ناکرده نظر یک متخصص را سؤال کنیم، کلیه اعتبار و آبروی اندک‌اندک جمع شده خویش را به فنا داده‌ایم!

اساساً هزینه برای مشاوره را که یک خرج بیهوده و فانتزی می‌دانیم که در شأن عقل کلی چونان “ما” نیست!

همین موضوع سبب شده تا دادگاه‌های ما پر باشند از پرونده ندانم‌کاری‌ها و جدال و خشم و عداوت و حتی قتل در بین دوستان و اقوام و حتی خانواده.

امروزه فقط مردم برای گرفتن مشورت و درمان به اطباء مراجعه می‌کنند که البته این در صورتی است که خوددرمانی‌ها و عمل به توصیه‌های خاله و خان باجی را در آمار لحاظ نکنیم.درواقع بیشتر ما وقتی به پزشک متخصص مراجعه می‌کنیم که کار سخت شده و حتی گاهی وقت‌ها از کار گذشته .

ولی واقعیت این است که باید یاد بگیریم و به نسل بعد هم یاد بدیم که با پیچیده شدن مسائل مالی و اجتماعی و اقتصادی امروز بیش از هر زمان نیازمند مشورت گرفتن از اهل‌فن هستیم .بهتر است قبل از اینکه اتفاقی بیفتد و مسائل چنان در هم بپیچند که تبدیل به کلاف سردرگم و گاهی کره کور بشوند، از وکیل و مشاور و … کمک بگیریم.

به قول ابوعلی سینای بزرگ پیشگیری بهتر از درمان است و هزینه نه‌چندان زیاد برای مشاوره از اهل‌فن بسیار به‌صرفه‌تر و عقلانی‌تر از هزینه‌های گزاف و سرگردانی در راهروهای بیمارستان‌ها و دادگاه‌ها و … است! این را هم فراموش نکنیم که خیلی وقت‌ها درنهایت هیچ‌چیزی هم عایدمان نخواهد شد!!

وکیل بگیرید، قول می دهم چیزی از شما کم نخواهد شد!

 

.: برچسب ها

بازتاب :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به گز ارش حاشیه سود؛ در سال ۱۳۸۳ همزمان با فعالیت شرکت پارس تابلو در سطوح ولتاژی فشار متوسط، این شرکت در بخش فشار ضعیف در کارخانه شماره دو فعالیت خود را آغاز نمود و با اخذ رتبه پیمانکاری شرکت پارس تابلو، به تدریج فعالیت های تابلوسازی به کارخانه پارس تابلو صنعت منتقل گردید. در سال ۱۳۹۹ با تغییر رویکرد این شرکت و افزایش پروژه های زیر ساختی و پیمانکاری در گروه بلواند پی ، شرکت پارس تابلو صنعت (PTS) پس از انتقال بخشی از ماشین آلات و کارشناسان متخصص تابلو سازی، به عنوان بخش تابلو سازی در گروه Blue &P معرفی گردید.

پارس تابلو صنعت؛ محصولی ایرانی با کیفیت جهانی

شركت پارس تابلو در سال ۱۳۶۱ توسط زنده یاد مهندس محمد پارسا با دیدگاه ­هایی فراتر از زمان خویش به منظور انجام خدمات طراحی، فنی و ساخت انواع تابلوهای برق (فشار ضعیف و فشار متوسط) تاسیس و همزمان  با احداث کارخانه ای به مساحت یک هکتار در شهر صنعتی کاوه واقع در شهر ساوه فعالیت های صنعتی خود را آغاز نمود. در سال ۱۳۶۳ این شرکت به حد نصاب تولید...

:: به روایت تصویر

:: گفتگو

:: یادداشت

:: اخبار استان ها

:: گزارش