خبر فوری :

مسیر شما :

کارشکنی برخی دستگاه‌ها در نوسازی بافت فرسوده

به گزارش عصر تمدن و به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حسین مذنب مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و حقوق شهروندی وزارت راه و شهرسازی با اشاره به این که 2.6 میلیون بنای ناپایدار در کشور بار سنگینی است، اظهار کرد: خوشبختانه در دولت سیزدهم گام‌های بزرگی در این زمینه برداشته شد و شاهد نوسازی بیش از 100 هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده بودیم.

مدیرکل بازرسی وزارت راه و شهرسازی بر پیگیری بازرسی وزارتخانه از کارشکنی برخی دستگاه‌ها در روند نوسازی بافت فرسوده خبر داد.

به گزارش حاشیه سود و به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حسین مذنب مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و حقوق شهروندی وزارت راه و شهرسازی با اشاره به این که ۲.۶ میلیون بنای ناپایدار در کشور بار سنگینی است، اظهار کرد: خوشبختانه در دولت سیزدهم گام‌های بزرگی در این زمینه برداشته شد و شاهد نوسازی بیش از ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده بودیم.

وی تصریح کرد: ابتکار تشکیل و راه اندازی حلقه‌های میانی بزرگترین کمک به دولت و نیز شهرداری‌ها در زمینه نوسازی بافت‌های فرسوده شهری به شمار می‌رود و قطعا این رویکردی که اکنون شرکت بازآفرینی شهری ایران در پیش گرفته است، دولت‌های بعدی را نیز مطالبه‌گر خواهد کرد.

وی افزود: خوشبختانه دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و حقوق شهروندی وزارت راه و شهرسازی ارتباط خوبی با واحد بازرسی سایر نهادها به خصوص قوه مجریه و قوه قضاییه دارد و از شهروندان می‌خواهم چنانچه در مسیر نوسازی واحدهای خود با کارشکنی دستگاهی مواجه شدند حتما با ما تماس بگیرند و مجموعه بازرسی وزارت راه و شهرسازی سریعا این موارد را پیگیری می‌کند.

آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز با بیان این که دستگاه‌های اجرایی دست اندر کار در این زمینه عمدتا شهرداری‌ها، بانک‌ها، دستگاه‌های خدمات رسان و اداره ثبت اسناد هستند، گفت: این سئوال از سوی شهروندان مطرح است در صورتیکه هر یک از این دستگاه‌ها به وظایف خود عمل نکرده و در اجرا ظرفیت‌هایی قانونی در این حوزه سر باز بزنند، تکلیف آنها چیست؟

وی بیان کرد: پاسخ این است که در درجه اول شهروندان می‌توانند مراتب را با سامانه پیامکی شرکت بازآفرینی شهری ایران به شماره ۳۰۰۰۸۶۱۲ و در مراحل بعدی به واحد بازرسی شهرداری‌ها، اداره کل بازرسی استانداری‌ها، سازمان بازرسی کل کشور و در نهایت با دادستان‌ها در میان بگذارند.

.: برچسب ها

بازتاب :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به گز ارش حاشیه سود؛ در سال ۱۳۸۳ همزمان با فعالیت شرکت پارس تابلو در سطوح ولتاژی فشار متوسط، این شرکت در بخش فشار ضعیف در کارخانه شماره دو فعالیت خود را آغاز نمود و با اخذ رتبه پیمانکاری شرکت پارس تابلو، به تدریج فعالیت های تابلوسازی به کارخانه پارس تابلو صنعت منتقل گردید. در سال ۱۳۹۹ با تغییر رویکرد این شرکت و افزایش پروژه های زیر ساختی و پیمانکاری در گروه بلواند پی ، شرکت پارس تابلو صنعت (PTS) پس از انتقال بخشی از ماشین آلات و کارشناسان متخصص تابلو سازی، به عنوان بخش تابلو سازی در گروه Blue &P معرفی گردید.

پارس تابلو صنعت؛ محصولی ایرانی با کیفیت جهانی

شركت پارس تابلو در سال ۱۳۶۱ توسط زنده یاد مهندس محمد پارسا با دیدگاه ­هایی فراتر از زمان خویش به منظور انجام خدمات طراحی، فنی و ساخت انواع تابلوهای برق (فشار ضعیف و فشار متوسط) تاسیس و همزمان  با احداث کارخانه ای به مساحت یک هکتار در شهر صنعتی کاوه واقع در شهر ساوه فعالیت های صنعتی خود را آغاز نمود. در سال ۱۳۶۳ این شرکت به حد نصاب تولید...

:: به روایت تصویر

:: گفتگو

:: یادداشت

:: اخبار استان ها

:: گزارش